.Suikertante.Ervaringen.

.07.11.07.

Was afgelopen weekend:

's ochtends eerst met Janine voebal gekeken... echt, ik word al vermoeid als ik eraan denk dat te moeten omschrijven ;) hahaha, dus voordat mijn zin ECHT verdwijnt, snel over op iets anders: Madsebaby was ook mee :), hihihihi. En wat is Madsebaby? Een chick-magnet!!! hahahaha. "oh ik dacht dat het een baby was... OH het IS ook een baby" "waaat een baby?" * en binnen no time 8 dames om "ons" heen ;). Dus ik heb inmiddels al zwart op wit dat Madsebaby over 2 jaar met mij mee gaat naar de roze zaterdag:), hahha.

maarrr goed... na de eerste helft gingen Tha Mum and me terug naar huize Mads om eea aan te koppelen en weer af te koppelen (en weer aan- en af te koppelen) en dan nog ff op de woonboulevaaard een POTentiele bank te bekijken (ben er overigens uit! THANK GOD, 1 beslissing gemaakt, het komt oooooit nog goed!!!)

maar goed, ik wil ff terug naar het aan- en afkoppelmoment...

Ik zat rustigjes op de bank, nog helemaal vol bewondering van het tafereel dat borstvoeding heet... En inmiddels was het alweer bijna tijd om te vertrekken... dus ik wachtte ff totdat Janine de hassanjassananhad.

en toen gebeurde het... "jeroen, wil jij Mads dan nu overnemen, dan kunnen wij weg". Maar Jeroen was nog ff druk achter de computer "ja, ik kom er aan, wacht heeeeeeeel even".

En toen... "HIER................" * kijkt verbouwereerd omdat ze ineens een baby haar kant op ziet komen * " wil jij Mads even vasthouden?" * neemt hem met rare bewegingen en hartkloppingen aan en klooit nog een beetje, HOE MOET IK HEM VASTHOUDEN DAN? * "HOE MOET IK HEM VASTHOUDEN DAN?" hahaha en Janine moet lachen... want voor haar is dit inmiddels gesneden koek en hihihi, die gekke Ingay, die denkt dat dat allemaal heel moeilijk en eng is...

En dan moet ik ook lachen en word ik ook weer wat rustiger... en ik denk terug aan de dag ervoor: aan de grote oefening met de broodjes:

* Creatief met weekendbollen *

Men neme: een zak weekendbolletjes 10 stuks, van die bollen die aan elkaar zitten. Pak de zak rustig vast, let op: NET onder de 2 losse bollen! Houd het totaal zo even kort vast. Hoe voelt dat? dat werkt he?

Zoals je zal merken, kunnen de 2 "losse" bolletjes WEL relatief flexibel naar voren bewegen, maar kunnen ze niet zo ver naar achteren.

Vervolgens ONDERSTEUEUEUEUN je de 2 bovenste bolletjes (heel belangrijk!), terwijl je de 8 onderste bolletjes voorzichtig in je onderarm legt en daarna de 2 bovenste bolletjes wat meer aan de bovenkant van je arm, bij je spierbal ongeveer. En hoe voelt dat? Werkt ook allemaal goed, he? :).

En dan komt eigenlijk het ultieme moment...: kijk toch eens naar die 2 bovenste bolletjes... dat is toch werkelijk waar TE schattig. En dan geef je zachtjes een kusje op de bovenkant van de bolletjes en op de zijkant en je streelt ze een klein beetje. Vervolgens kietel je zogenaamd een beetje zo ongeveer tussen de bolletjes 3/4 en 5/6 en zeg je "aaakoetiekoetie, jaaa, he! Lig jij hier toch zomaar bij Tante Inge, he! Ja, DAT is fijn, he!"

En als ik dan dat mannetje zo zie liggen in mijn sterke Suikertante-armen en ik denk aan hoe goed het met de weekendbollen ging, kan mijn wereld niet meer stuk! Wat een ontzettend lieve skat en hij doet helemaal niet moeilijk, hij huilt niet als hij in mijn armen ligt, hij doet niet raar, hij nestelt zich gewoon lekker tegen me aan en ik mag lekker koetiekoeten :)

Hihihihihi, komt ooit nog goed hieroh :)


Ingay