.6.Maand.

.04.04.08.

Lieve Mads,


Terwijl ik hier achter de computer zit lig jij op de grond, te spelen met je babygym. Ik moet er echt bij gaan zitten om te zien hoe snel je nu gaat. Je draait je om, lacht naar me en kletst wat.


Op dit moment heb je aandacht voor alles. De poezen zijn geweldig, mensen zijn geweldig maar je kijkt tegenwoordig ook omhoog als je bij me op schoot zit, om te kijken wat daar gebeurd. Je wringt je in de raarste bochten om maar niets te missen. Hoofd recht of hoofd ondersteboven maakt ook niet zoveel uit.


Je draait nu regelmatig van buik naar rug, en een enkele keer ook van rug naar buik. Dan moet er wel iets heel bijzonders gebeuren.

De afgelopen week was je toch wat van slag. We hebben het maar op een sprongetje of een faaaase gegooid. Je kon soms krijsen om niets en op een bepaald moment had ik met mezelf de afspraak gemaakt, als hij nog een half uur zo huilt dan bel ik de huisarts. Natuurlijk was je toen snel stil. Zelfs het KDV maakte er een opmerking over, dat je niet je normale tevreden zelf was.


Met 6 maanden mag je naast de borstvoeding ook wat anders eten. Natuurlijk konden we het niet laten en zijn we je voorzichtig al wat aan het geven. De worteltjes en broccoli gingen er in, je leek het ook niet echt vies te vinden maar je werkte het er ook behendig weer uit. Tot grote ontzetting van oma geven we je stukjes groente. Hele stukjes en wat geprakt om het straks op het KDV wat makkelijker te maken.


Ondertussen heb ik al erg veel zin in de zomer. Een zonnetje, meer buiten zijn en hopelijk met de bakfiets erop uit. We willen graag dingen met je doen (en doen dat ook), maar af en toe moeten we oppassen dat het niet teveel wordt. Als je te weinig slaapt overdag kom je 's avonds ook niet zo makkelijk in slaap.


Ik ga een luier verschonen! Dag!